Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Ugerytme

Svømning
Hver mandag er  der svømning på skemaet for alle skolens elever. 
Svømmeundervisningen foregår i Arden Svømmehal, hvor der er tre bassiner:

-Et stort bassin med 1 meter og 3 meter vippe. Her underviser vi de elever, som allerede kan svømme eller er parate til at modtage svømmeundervisning.
-Et børnebassin, som skråner fra 40 cm. til 60 cm. Dette bassin giver de ynste (og forsigtige elever) en tryg ramme til at blive fortrolige med vandet og til at tage de første svømmetag.  
-Et varmtvandsbassin. Dette bassin er ideelt for vores fysisk handicappede elever, men også skolens øvrige elever nyder, når de til slut i svømmetimen får lov at opholde sig i varmtvandsbassinet, hvor der også er et spa-hjørne. 

Undervisningen foregår på 2 forskellige tidspunkter: S1 og S2, hvor bl.a. vore fysisk handicappede elever går, svømmer fra kl. 9.30 - 10.30. Her har de to klasser såvel handicap-omklædingsrum som varmtvandsbassinnet for sig selv. Klasserne S3, S4, S5 og S6 svømmer i tidsrummet 10.00 - 11.45 og har alle 3 bassiner til rådighed. 

Udeskole
Alle klasser har en ugentlig udeskoledag. 

Ridning
Nogle elever har ridning / rideterapi på skemaet (Se folder om"Rideterapi på Astrup Skole"). 

Pædagogsik Massage
Nogle elever har pædagogiske massage på ugeskemaet (Se folder om "Pædagogisk massage på Astrup Skole).

Fredagsafslutning
Vi slutter skoleugen med fælles afslutning hver fradag tirsrummet kl.  11.15 - 11.30. Oftest foregår det i gymnastiksalen med sang, dans og elevers optræden.

Dokumenter

Rideterapi.pdf

Shape Created with Sketch.

Pædagogiskmassage.pdf

Shape Created with Sketch.